O NAS

HISTORIA

MEDIA

O NAS

HISTORIA

PIERWSZY PASIBUS DZIADZIO

21 sierpnia 2013

Wydaliśmy pierwsze posiłki z naszego trucka. Zarówno był to debiut marki Pasibus, jak i street foodu we Wrocławiu. Byliśmy jednym z pierwszych food trucków w mieście, które serwowały uliczne jedzenie.

DEBIUT PASIBUSA JUNIORA

21 września 2014

Dziadzio jak to Dziadzio... nie zawsze miał siły i mógł być w dwóch miejscach jednocześnie. Stworzyliśmy maszynę do zadań specjalnych, która przyniosła ulgę Dziadziowi i mogła podróżować po eventach na terenie miasta oraz na terenie Polski.

PIERWSZY BURGER MIESIĄCA

1 stycznia 2015

Wprowadziliśmy burgera miesiąca, czyli nowe pozycje burgerowe ściśle związane z sezonowością warzyw i owoców.

OTWARCIE PRZYSTANEK PASIBUS

10 lutego 2015

Był to nasz pierwszy lokal stacjonarny, a zarazem próba sprawdzenia naszych możliwości produkcyjnych i logistycznych.

ZAJEZDNIA PASIBUS

marzec 2015

Aby móc dalej rozwijać firmę musieliśmy zadbać o nasz produkt, logistykę, powiększyć grono kucharzy oraz kierowców. Stworzyliśmy centralną bazę, w której codziennie przygotowujemy nasze sosy, mielimy i doprawiamy mięso, robimy kulki serowe, PasiFrytki oraz wszystkie nasze autorskie dodatki do burgerów. Tutaj dzieje się magia.

PASICZEPA DEBIUT

17 maja 2015

Do Polski dotarła moda na food trucki, a co za tym idzie zwiększyła się liczba eventów oraz pomysłów na wykorzystanie food trucka - cateringi, imprezy okolicznościowe, zloty food trucków. Tak powstała Pasiczepa czyli kolejny truck do food truckowej floty.

MISTRZOSTWA BURGEROWE

30 sierpnia 2015

Nasz burger podbił serca warszawskich Pasibrzuchów. Zajęliśmy pierwsze miejsce w Mistrzostwach Burgerowych pod PGE w Warszawie. Nie spoczęliśmy na laurach, a wręcz przeciwnie dostaliśmy jeszcze większego kopa, aby spełniać kolejne oczekiwania naszych Pasibrzuchów.

STACJA PASIBUS

19 stycznia 2016

Wrocław był spragniony nowych miejscówek, w których utrzymana byłaby street foodowa atmosfera. Niezależnie czy to food truck, mały lokal stacjonarny czy duża stacja robimy wszystko co w naszej mocy, aby klimat w naszych lokalizacjach był niezobowiązujący, a nasi klienci czuli się nieskrępowani. Spełniliśmy też wasze życzenia, aby do burgera móc napić się dobrego piwka! Et Voila! Z naszych 6 kranów leci złoty trunek prosto od lokalnych dostawców!

PASIBYDLAK

1 maja 2016

Kolejnym wyzwaniem były dla nas duże eventy muzyczne oraz imprezy masowe. Stworzyliśmy maszynę, której jeszcze w swojej flocie nie mieliśmy. Długi na 8 m bus jest w stanie wykarmić tysiące wygłodniałych festiwalowiczów. To dopiero kawał chłopa!

ARKADY WROCŁAWSKIE

24 sierpnia 2016

To był nasz pierwszy debiut w galerii handlowej i kolejne wyzwanie dla naszej firmy. Musieliśmy przeorganizować naszą produkcję, aby nie stracić na jakości, a do tego zaprojektować miejsce, które utrzymałoby street foodowy klimat. Czy nam się udało? Oceńcie sami ;)

APLIKACJA PASIBUS

21 lutego 2017

Witaj w świecie prawdziwego Pasibrzucha! Chcesz być z nami na bieżąco? Dołącz do zacnego grona i daj się ponieść wodzom fantazji.

PASAŻ GRUNWALDZKI

22 lutego 2017

Po udanym debiucie naszych Pasiburgerów na food courcie w Arkadach Wrocławskich postanowiliśmy pojawić się również w galerii handlowej usytuowanej najbliżej studenckiego życia - Pasażu Grunwaldzkim.

STACJA RUSKA

28 lutego 2017

Bywają momenty, że nasza Stacja Świdnicka nie jest w stanie Was wszystkich pomieścić! Postanowiliśmy ją nieco odciążyć, więc kolejnym krokiem było znalezienie lokalu w okolicy, który będzie rozbudowanym konceptem z pełną ofertą alkoholową. Tak powstała nasza kolejna stacja.

BIELANY WROCŁAWSKIE

11 kwietnia 2017

Pierwszy nasz punkt poza ścisłym centrum Wrocławia.

W Mediach

Obserwuj nas na Instagramie